Σαντορίνη ξενοδοχεία
Αρχή
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΜΕΛΟΣ SANTORINI® WEB

Δείτε :

διακοπές
hotel thira
Αναλυτικός οδηγός ξενοδοχείων
  • Spa area in Suites of the Gods
  • Breathtaking view from hotel Suites of the Gods
  • Volcano view from Suites of the Gods
Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη
διακοπές

Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Α   Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ

διακοπές


Σαντορίνη Ξενοδοχεία :
Σαντορίνη ξενοδοχεία & κρατήσεις
Ξενοδοχεία - δωμάτια - Γενικός κατάλογος
Ξενοδοχεία - οδηγίες
πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την επιλογή καταλύματος στο νησί της Σαντορίνης...
Ξενοδοχεία - Αναζήτηση από χάρτη
δείτε το χάρτη της Σαντορίνης για να βρείτε ξενοδοχεία, βίλλες, δωμάτια, διαμερίσματα, υπόσκαφα. Στη καλντέρα, στα χωριά, στις παραλίες...
Ξενοδοχεία Spa & Σαλόνια Ομορφιάς
ξενοδοχεία με spa, κέντρα spa, θεραπείες ομορφιάς, μασάζ, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι...
Ξενοδοχεία με χώρο συνεδρίων & Υπηρεσίες εστίασης - catering
ξενοδοχεία με συνεδριακά κέντρα, διοργάνωση συνεδρίων, φιλοξενία και υπηρεσίες...
Ξενοδοχεία Ανοιχτά Όλο το Χρόνο
ξενοδοχεία ανοιχτά όλο το χρόνο...

Σαντορίνη Βίλλες :
Βίλλες & Πολυτελείς κατοικίες
σαντορίνη βίλες & πολυτελείς κατοικίες προς ενοικίαση, εξοχικές κατοικίες, ιδιωτικές κατοικίες, επαύλεις στην καλντέρα, παραθαλάσσιες επαύλεις, ενοικιαζόμενες κατοικίες με πισίνα, σπηλιές, πολυτελή υπόσκαφα σπίτια...

Σαντορίνη Γάμοι :
Ξενοδοχεία με Πακέτα Γάμου, Ξενοδοχεία για Νεόνυμφους, Διοργανώσεις Γάμων
ξενοδοχεία στην Σαντορίνη με πακέτα γάμου, ξενοδοχεία για νεόνυμφους, διοργανώσεις γάμων, κομμωτήρια & κέντρα ομορφιάς, γαμήλιες τελετές...

 


Santorini Web : Πληροφορίες για τα ξενοδοχεία
Η Σαντορίνη προσφέρει όλους τους τύπους καταλυμάτων: ξενοδοχεία, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, σπίτια σπηλιές, γκαρσονιέρες, υπόσκαφα, ιδιωτικές κατοικίες και επαύλεις.

Οι τιμές ποικίλουν από μερικές δεκάδες μέχρι και εκατοντάδες ευρώ ανάλογα με την εποχή του χρόνου, με το τύπο καταλύματος, τη περιοχή που βρίσκεται, τις υπηρεσίες που προσφέρει...
Βασικό κριτήριο στην επιλογή σας θα πρέπει να είναι το είδος των διακοπών που επιθυμείτε, σε συνδυασμό με τα χρήματα που έχετε τη δυνατότητα να ξοδέψετε.


διακοπές

Η Καλντέρα
Όταν κοιτάζετε τον χάρτη μας να θυμάστε ότι η δυτική μεριά του νησιού είναι η πλευρά της καλντέρας. Στο κέντρο της καλντέρας (λεκάνη) βρίσκεται το ηφαίστειο (VOLCANO), ενώ στα χείλη (της λεκάνης) υπάρχουν περιμετρικά και γύρω-γύρω απο το ηφαίστειο οι περιοχές : Φηρά, Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι, Οία, Θηρασιά, Ακρωτήρι, Μεγαλοχώρι και πάλι Φηρά. Το υψόμετρο τους από τη Θάλασσα φθάνει και μέχρι 330 μέτρα. Ετσι εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις (πρός Μεγαλοχώρι,Ακρωτήρι) τα μέρη αυτά δεν έχουν προσβάσιμη παραλία.

Τα καταλύματα στην Καλντέρα ( με θέα στο ηφαίστειο ) είναι δομημένα σε επίπεδα και ως επί το πλείστον είναι μικρές μονάδες.

Τα περισσότερα καταλύματα της καλντέρας διαθέτουν πισίνα, είναι συνήθως πιο ακριβά, αλλά διαθέτουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα και το ηφαίστειο.


Χάρτης της Σαντορίνης - Κλίκ για μεγένθυση

διακοπές

Διαμονή κοντά στις παραλίες
Σε αντίθεση με την περιοχή της καλντέρας (δυτική πλευρά που κοιτάζει την θάλασσα και το ηφαίστειο από ψηλά) η ανατολική πλευρά του νησιού βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τη θάλασσα και ειναι γεμάτη από παραλίες.

Τα χωριά που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές είναι ο Βουρβούλος ( και πάνω από αυτόν, το Πορί και οι Μπαξέδες που δεν φαίνονται στο χάρτη), ο Εξω γυαλός των Φηρών, ο Καρτεράδος, ο Μονόλιθος, το Καμάρι, η Περίσσα, ο Περίβολος, η Βλυχάδα. Στην Βλυχάδα υπάρχει μαρίνα για να δένουν τα σκάφη και τα γιωτ.

Στο Ακρωτήρι, που βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, θα βρούμε ένα συνδυασμό της καλντέρας ( θέα στο ηφαίστειο ) και παραλιών που απλώνονται κατά μήκος του νησιού.
Διαμονή στα χωριά του νησιού

Υπάρχουν πολλά παραδοσιακά χωριά, με νησιώτικο χαρακτήρα, που προσφέρουν θέα άλλα προς την μεριά της Καλντέρας και άλλα προς το απέραντο γαλάζιο της Ανατολικής πλευράς του νησιού.

Στο μέση του νησιού δεσπόζει το χωριό του Πύργου που βρίσκεται σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της Σαντορίνης και προσφέρει καταπληκτική θέα προς όλο το νησί.

Ενα από τα μεγαλύτερα χωριά ειναι το Εμπορείο προς το δρόμο της Περίσσας. Μεγάλο παραδοσιακό χωριό ειναι επίσης η Μεσσαριά στη μέση του νησιού και πολύ κοντά στο γραφικό και μικρότερο χωριό του Βόθωνα.

διακοπές

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Αρχική Σελίδα
ΑΡΧΗ

Σαντορίνη / Ξενοδοχεία / Οδηγίες και συμβουλές για επιλογή καταλύματος :
Σαντορίνη WEB PORTAL// Copyright © 2004- SANTORINI® Web Services. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, μέρους ή όλου χωρίς έγγραφη άδεια.