Σαντορίνη αγορά
Σαντορίνη ψώνια
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΜΕΛΟΣ SANTORINI® WEB

 
συγκοινωνία λεωφορεία
Δείτε :

Σαντορίνη ταξι

Σαντορίνη / Λεωφορεία & Ταξί

Σαντορίνη λεωφορεία εξπρές

Σαντορίνη
Γενικές Πληροφορίες
Γενικές Πληροφορίες για τη Σαντορίνη
Χρήσιμα Τηλέφωνα, Ωράριο τραπεζών, Ωράριο καταστημάτων, Σινεμά ...
Χρήσιμες συμβουλές
Για τον ήλιο, τη θάλασσα, το νερό...
Συγκοινωνία
Λεωφορεία, Ταξί...
Το τελεφερίκ της Σαντορίνης
Τελεφερίκ, ωράριο λειτουργίας, τιμές...
 
Σαντορίνη
Εμπορική Αγορά :
Αγορά, καταστήματα, ψώνια...


πληροφορίες για τα Τοπικά Λεωφορεία - Τηλ : 22860-25404

Υπάρχουν πολλά δρομολόγια λεωφορείων προς κάθε περιοχή του νησιού και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επειδή όμως τα δρομολόγια αλλάζουν ανάλογα με την εποχή δεν ειναι δυνατό να έχουμε πίνακα δρομολογιων. Απλά κρατήστε τα παρακάτω στο μυαλό σας:

Α) Συχνότητα δρομολογίων κατά την χειμερινή περίοδο: κάθε 1 ώρα με 1:45 λεπτά
Β) Συχνότητα δρομολογίων την άνοιξη και το φθινόπωρο: κάθε 1 ώρα περίπου Γ) Συχνότητα δρομολογίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο: κάθε μισή ώρα περίπου προς όλες τις περιοχές

Το εισιτήριο κυμαίνεται από 1,20 € μέχρι και 2 €. Η αφετηρία των λεωφορείων είναι κοντά στην κεντρική πλατεία των Φηρών.Χρήσιμες συμβουλές για τα λεωφορεία.


Προς το ηλιοβασίλεμα στην Οία
Το ηλιοβασίλεμα στην Οία ειναι φαινόμενο που προσελκύει πολύ κόσμο. Ετσι από νωρίς το απόγευμα η γραμμή προς Οία παρουσιάζει αυξημένη κίνηση.
Μετακινήσεις σε όλο το νησί
Δεν υπάρχουν συνήθως απευθείας δρομολόγια από μία περιοχή του νησιού σε μία άλλη. Όλα τα δρομολόγια των λεωφορείων ξεκινούν από τα Φηρά κάνοντας στάση στα ενδιάμεσα χωριά.
Λεωφορεία Εξπρές
Στην μέση της υψηλής σεζόν συνήθως προστίθενται επιπλέον δρομολόγια που πηγαίνουν κατευθείαν προς τις μεγάλες παραλίες του νησιού, δηλαδή προς το Καμάρι, την Περίσσα και τον Περίβολο.
Λεωφορεία μέχρι αργά το βράδυ
Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ( και ιδιαίτερα την υψηλή περίοδο ) ορισμένα δρομολόγια λεωφορείων λειτουργούν μέχρι και τις 3:00 το πρωί.
Δρομολόγια Λεωφορείων προς το Λιμάνι
Τα λεωφορεία προς το λιμάνι του Αθηνιού είναι προγραμματισμένα συνήθως να ξεκινούν από τον κεντρικό σταθμό στα Φηρά και να φτάσουν στο λιμάνι 1 – 1 ½ ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου σας.


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ


Σαντορίνη Ταξί - Τηλ : 22860-22555


Η κεντρική πιάτσα των ταξί είναι κοντά στην κεντρική πλατεία των Φηρών. Η χρέωση γίνεται με ταξίμετρο, αλλά σημειώστε ότι από λιμάνι και αεροδρόμιο υπάρχει μικρή extra χρέωση.Σαντορίνη, μετακινήσεις

 
κεντρική πλατεία
Αρχική σελίδα

Σαντορίνη / Δημόσια συγκοινωνία, λεωφορεία & ταξί :
Σαντορίνη WEB PORTAL// Copyright © 2004 - SANTORINI® Web Services. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, μέρους ή όλου χωρίς έγγραφη άδεια.